DilvisOnline.nl: Online vis kopen voor zakelijke klanten

De consumptie van vis is bezig aan een opmars. Steeds meer consumenten kiezen voor kwaliteit en eerlijke producten. Het familiebedrijf is in 1884 begonnen met de handel in vis en de visserij op het Alkmaardermeer in Akersloot. Dilvis is inmiddels in handen van de 5e generatie en er wordt dagelijks hoogstaande kwaliteit vis geleverd aan sterrenrestaurant en exclusieve viswinkels in onder andere Nederland, Frankrijk, Duitsland en België. Alle vis wordt nog altijd ambachtelijk verwerkt en gerookt.

DilvisOnline.nl

Viswinkels, restaurateurs, visrokers en supermarkten in Nederland kunnen nu zelf online vis bestellen via de zakelijke webshop van Dilvis. Eenvoudig gerookte palingfilet, snoekbaarsfilet, kabeljauw, zalm, paling om te roken, beekridder en andere vis online bestellen. Voor 23.59 uur besteld? Dan heeft u het de volgende avond in huis. Gekoelde verzending via Trunkrs of koerier. Gratis verzending boven de 100 euro.

Wilt u een inlogcode ontvangen?

Wilt u onze kwaliteitsvis ook aan uw klanten voorschotelen? Dat kan! Klik hier voor een inlogcode en we nemen contact met u op.

Bent u een particulier?

Bent u een particulier? Dan kunt u uw bestelling plaatsen op Palingshop.nl